K A R I N T H I Ë
WELKOM IN
PROVINCIE VAN BERGEN EN MEREN
Ga naar de inhoud

CampingBad Ossiacher See

Seeuferstrasse 109
A-9520 Annenheim

Tel.: 0043-4248-2757
Fax: 0043-4248-275757


Nu ook wintercamping!
Onze landschappelijk prachtig gelegen camping ligt in het hart van Karinthië, in de zonnigste regio direct aan de westoever van de Ossiacher See.Hier vindt u talrijke mogelijkheden voor uitgebreide en afwisselende fiets- en wandeltochten. Door onze kinderspeeltuin direct aan het meer en het grote en licht aflopende ondiepe zwembad is onze camping zeer familievriendelijk. Bovendien bieden wij een animatieprogramma voor de jongste gasten. Onze campingbeheerder en het restaurant Campingwirt verheugen zich op uw bezoek!

 

Op onze camping vindt u:
- beachvolleybalveld waar regelmatig toernooitjes worden georganiseerd
- voetbalveldje
- basketbalveld
- tafeltennistafels
- WLAN internettoegang
Aan de overzijde van de camping bevinden zich tennisbanen.Nieuw op onze camping: een prachtige sauna aan het meer. Deze sauna is gratis toegankelijk voor onze campinggasten!

 


Natuurlijk kunt u bij ons diverse watersporten beoefenen:
- zwemmen
- surfen
- kajakken
- zeilen
- bij onze buren vindt u de surf- en zeilschool Rainer

Tevens bestaat er de mogelijkheid om te waterskiën op de Ossiacher See of te gaan paardrijden via de nabij gelegen Glis-Ranch. En de durfals kunnen vanaf de Gerlitzen paragliden!
Wij zijn ook in de winter geopend!

Onze camping is helemaal geprepareerd zodat u ook in de winter bij ons kunt kamperen. Afgezien van het nabij gelegen skigebied Gerlitzen biedt ook het aangrenzende natuurgebied bijzondere mogelijkheden.
Direct voor onze camping kunt u met de gratis skishuttle direct naar de Gerlitzen. Natuurlijk kunt u als gast tegen een gunstig tarief een dagkaart voor de Gerlitzen bij ons kopen, zodat u ook niet bij de kassa in de rij hoeft te staan. Na het skiën kunt ons windvrije "zonneterras" (achter de receptie) heerlijk ontspannen op onze ligstoelen!


Terug naar de inhoud