K A R I N T H I Ë
WELKOM IN
PROVINCIE VAN BERGEN EN MEREN
Ga naar de inhoud
Accomodaties > Hotels > Millstätter See

Hotel See-Villa

Graf Tacoli
Seestrasse 68
A-9872 Millstatt

Tel.: 0043-4766-2102
Fax: 0043-4766-2221


Een mooie plek om uit te rusten en te genieten!

De See Villa in het verzorgde park, gelegen direct aan de Millstätter See, is een huis voor individualisten. Het gebouw werd in 1884 door de bekende architecten Maireder en Köchlin (bouwers van de Ronacher in Wenen) gebouwd en is sindsdien een hotel. Zo'n 90 jaren werd het hotel gedreven door verschillende pachters. Sinds 1976 beheert de huidige eigenaar het hotel en probeert hij de charme van het huis te combineren met het moderne comfort.


's Middags op het grote zonneterras met een Wiener Eiskaffee en 's avonds bij kaarslicht met een goede fles wijn geniet men onder de lindeboom van de flair van het 120 jaar oude gebouw. Na kalfslever en snoekbaars besluit men de maaltijd eventueel met Salzburger Nockerln uit de pan en bekijkt men de weerspiegeling van de maan in het meer.

 

De grote ligweide nodigt uit om uit te rusten en te zonnen. Direct daarnaast zijn de sauna, stoombad en massageruimte ondergebracht. Onze beide greenset tennisbanen liggen meteen achter Villa Tacoli.
 
 
De golfbaan Millstätter See ligt op slechts 5 minuten vanaf het hotel, onze gasten betalen een gereduceerde greenfee en hebben bevoorrechte afslagtijden.

Een groot en verzorgd wegennet laat het hart van iedere wandelaar sneller slaan - sinds enkele jaren is ook het fietspad rondom het meer klaar.
Zomerfrisheid in zijn mooiste vorm.

  
 

Terug naar de inhoud